About Me

Leading you to success.

Job:
Administrator Patrimoniu la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu
Asist.univ.dr. Facultatea de Inginerie – Tehnici de comunicare profesionala
Business Coach – https://www.facebook.com/ioanamircea.ro/

Studii:

Doctor in Filologie – Facultatea de Litere si Arte, ULBS
Master in Relatii Internationale si Studii de Securitate – Facultatea de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, ULBS
Licenta in Filologie, Specializarea Engleza-Romana, Facultatea de Litere si Arte, ULBS

Coaching Mastery – Institutul de Cercetare si Dezvoltare a Excelentei
NLP Practitioner – NLP Mania

Prin experienta acumulata la catedra, prin sustinerea cursurilor si seminariilor dedicate tehnicilor de comunicare profesionale si morfosintaxei si limbajelor profesionale, precum si prin implementarea proiectelor internationale am dobândit foarte multa experienta motiv pentru care prietenii si cunoscutii apeleaza la mine atunci cand doresc sa-si imbuntateasca stilul de comunicare la nivel profesional si personal.

Sunt o persoana orientata spre eficientizarea procedurilor, proceselor, timpului si a efortului de aceea am cautat intotdeauna cea mai simpla si eficienta cale pentru a realiza obiectivele propuse si am reusit. Dintotdeauna am fost manata de o sete de cunoastere si am cautat sa aflu cat mai multe lucruri, condusa fiind de o curiozitate creativa, sunt o cititoare avida si cea mai mare dorinta a mea este transmit cunostintele acumulate si celorlalti. Pe langa activitatea mea de predare de la Facultatea de Inginerie vreau sa ofer sansa la formare si antreprenorilor care se lovesc zilnic de situatii dificile cauzate de comunicarea defectuoasa.

Vreau ca prin participarea la sesiunile de coaching, evenimentele si atelierele mele toti antreprenorii din Romania sa-si dezvolte acele abilitati de comunicare ce le va permite sa-si atinga ulterior obiectivele si sa obtina tot ceea ce isi doresc din relatiile cu angajatii, clientii, furnizorii, competitorii, etc.

Valorile importante pentru mine in procesul de coaching sunt: ascultarea activa si construirea unei relatii autentice cu clientul prin non-judecata. Sprijinirea si insotirea clientului in procesul de obtinere a ceea ce isi doreste.

Credinte:
– Oamenii obtin 100% din ceea ce isi doresc
– Viata iti ofera exact ceea ce ii ceri
– Viata este exact asa cum ti-o imaginezi
– Convingerile limitative stau in calea implinirii dorintelor
– In orice situatie optiunile sunt mai numeroase decat cele pe care le vedem noi

ABOUT ME

Leading you to success.